Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Árajánlatainkat a lehető leggyorsabban megpróbáljuk elkészíteni, kérjük adjon meg hozzá minden szükséges adatot. Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.

Kapcsolat Kapcsolat

Kapcsolati adatok

  • Ügyfélszolgálat
    +36 (20) 437 03 55

  • E-mail cím
    festo.szobafesto@gmail.com

  • Jogvédelem
    A Szobafestő mázoló előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részének (szöveg, grafika, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, feldolgozása, értékesítése.

Rólunk

Számunkra az ön elégedetsége a legfontosabb. Éppen ezért munkánk addig nem ér véget, míg ön nem tökéletesen elégedett a végeredménnyel. Nálunk a felmérés és az árajánlat Budapest és környékén díjmentes, munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Sok ezer munkánk vagyunk már túl, de azt jó ideje tudjuk, hogy nincs két egyforma megbízás, éppen ezért minden esetben az árajánlatot egy INGYENES felmérés előzi meg. A felmérés során átbeszéljük az ön elképzeléseit és felmérjük a munkaterületet. A felmérés végén megmondjuk önnek, hogy a munka mennyi időt vesz igénybe, várhatóan mikor tudjuk elkezdeni, mikor fogjuk befejezni és természetesen azt is, hogy milyen költségekkel számolhat.

Ha azt kérdezné, hogy miért érdemes minket választania, akkor a következőeket tudjuk mondani:

1. Számunkara csak a tökéletes munka az, ami elfogadható.

2. A felmérésre legfeljebb néhány napon belül sort kerítünk.

3. Ha az ajánlatot elfogadja, magát a munkát a lehető legrövidebb időn belül elkezdjük.

4. Minden munkára garanciát vállalunk.

Hívjon minket és mi szívesen segítünk!

Azonnali hívás +36 (20) 437 03 55
szobafesto